2010/09/26

Az Öntevékeny kör alapítójának köszöntője


Kedves Látogató!


Köszöntelek a Gépészmérnöki Kar Járműtechnika Öntevékeny Kör blogján! Engedd meg, hogy bemutassam neked öntevékeny körünket.
 
   Gépészmérnöki Karon megszerezhető tudás járműtechnikai szemszögből való megközelítése, rendszerezése elsődleges feladatunk, ezzel a tevékenységgel kívánjuk kiszolgálni a témában érdeklődő hallgatók tudásigényét. A különböző szakterületekre mélyebb betekintésnyerését, továbbá speciális ismeretek megszerzésének lehetőségét szeretnénk biztosítani.

    Célunk egy olyan öntevékeny kör működtetése, amely azt szolgálja, hogy a hallgatók szabadidejükben a járműtechnikai és a vele kapcsolatos területeken szerzett ismereteiket oszthassák meg egymással és egyetemi oktatók, iparban dolgozó aktív szakemberek, mérnökök előadásain keresztül új ismereteket – az alapoktól a napjainkig - sajátíthassanak el, a járműtechnika különböző szakterületein.

„Együtt a használható, naprakész mérnöki tudásért!”

    Bízom abban, hogy az engem követő vezetők és a tagok az Öntevékeny Kör ügyét - hűen az eredeti alapítógondolathoz és célkitűzésekhez - munkájukkal előrébb viszik, hogy minél több embert bevonva - mind hallgatókat mind szakembereket - komoly szervezetté vagy szakegyesületé nőhesse ki magát ez a kezdeményezés.


Kérlek, tisztelj meg bennünket tagságoddal, szakértelmed megosztásával!


Üdvözlettel:

Borbély Roland
Kör alapítója


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése